Startpagina
Terug Horex Club Nederland

 
Horex-treffen 2014  vrijdag 6 t/m zondag 9 juni, Watersportscentrum Heerewaarden, Gelderland Midden op een heeel groot veld: de dit jaar dubbel uitgevoerde clubtent met alle voorzieningen paraat..De lokale pers was ingeseind en kwam een kijkje nemen. We hebben de krant gehaald:

Klik op de afbeelding of hier voor het hele artikel.
Zoveel ruimte, daar moet je gebruik van maken.

Het follow-up-systeem: Ik zal het nog één keer uitleggen .. En als onze voorzitter spreekt dan luisteren we.Hoe een kleine man groot kan zijn.Toerrit op zaterdag. Lunch in het pannenkoekenhuis: keuze uit een enorme hoeveelheid pannenkoeken.En een zonnebril als afscheidskoodootje.Wie staat 'm het best?


Op de terugweg werd ook nog een bezoekje gebracht aan het Marechausseemuseum in Buren.


En daar hebben ze dus ook motoren.


Terug van de rit toch wel een grote schrik: de tent lag plat.Een onverwachte windhoos had 'm opgepakt ...en weer neerlegd.Met wat schade, een paar geknakte buizen, tot gevolg.'t was even werk, maar daarna ..konden we weer over tot de orde van de dag.De barbeknoei was echt super.En na het eten nog even spazieren op de Maas.

Als avondprogramma werden beelden van vorige treffens 'gebeamd'.En, wat vindt je er van? Verschillende reacties.

Ook het morortijdschrift Motorrevue was op de hoogte en zond zijn verslaggever.'s Ochtends vroeg zijn er vele foto's gemaakt. Die witte mocht er niet bij?De foto's vind je in aflevering 2014-6.

         Alles onder controle.En dan komt er weer een tijd van gaan.
Oh ja Kees, nu die Guzzi klaar is ......Tot volgend jaar!


 

Startpagina
Terug Horex Club Nederland